Atomo
 
Contacteer ons | Inhoudstafel | ZOEK zoek
Geen terugwerkende kracht eerste kwartaal 2006


Atomo, 10 januari 2006
Het systeem van de ondernemerschapsportefeuille is wel al goedgekeurd maar nog niet in voege.
Opleidingen of adviezen die nu starten mogen NIET met terugwerkende kracht betaald worden met de ondernemerschapsportefeuille.
 
De eerste ondernemerschapsportefeuille zal volgens de Vlaamse overheid 'zeker niet vóór maart-april 2006' geopend kunnen worden.
De nieuwe regeling met de ondernemingsportefeuille van de Vlaamse overheid is op de Ministerraad van vrijdag 16 december 2005 goedgekeurd. Tijdens januari 2006 wordt het betrokken BVR (besluit van de Vlaamse Regering) in het Belgisch staatsblad gepubliceerd.
 
Er zullen dan nog twee ministeriële besluiten uitgevaardigd worden met de details.
 
Het eerste MB kan verwacht worden in de eerste helft van februari 2006. Dit zal vooral betrekking hebben op de erkenningen van de advies- en opleidingsinstanties.
De erkenningstermijnen zullen gewoon doorlopen maar men zal onder andere vragen een nieuwe deontologische code te ondertekenen.
 
'Naar schatting 2 maanden later' zal het tweede MB volgen. Dit zal de details voor het gebruik van de ondernemerschapsportefeuille betreffen. Slechts vanaf dat ogenblik zal de eerste ondernemerschapsportefeuille geopend kunnen worden.
 
Andere nieuwsberichten.

Design by Absurd & Madam | Powered by Nettools