Atomo
 
Contacteer ons | Inhoudstafel | ZOEK zoek
ISO 9001:2008 Doe Het Zelf pakket


U bent ervan overtuigd dat de norm ISO 9001:2008 een toegevoegde waarde biedt voor uw onderneming. U zou er graag zelf aan beginnen en stap voor stap werken naargelang het u uitkomt.
 
U weet alleen niet hoe?
 
Speciaal voor u heeft Atomo het doe-het-zelf pakket ontworpen. 
 
Stap 1
Gap analyse
Atomo bekijkt samen met u, hoe uw onderneming in elkaar zit en vertaalt samen met u de eisen van de norm naar uw eigen situatie, geheel op maat. Aan de hand van deze anlayse ontvangt u een werkplan. Deze werkplanning zorgen voor de fundamenten van uw kwaliteitsmanagementsysteem.
 
Stap 2
Opbouw van het kwaliteitssysteem
U ontvangt van Atomo al het nodige voorbeeldmateriaal en u ontwikkelt uw bouwstenen van het kwaliteitssysteem op het ritme dat voor u wenselijk en gepast is. Indien gewenst staat Atomo voor u klaar om feed-back te bezorgen zodat u de nodige bijsturingen kan maken.
 
Stap 3
Interne Audits
Atomo leidt u op tot interne auditor. Deze opleiding hebt u nodig.
Na deze opleiding kan u uw opgebouwde kwaliteitssysteem zeer kritisch evalueren en bijsturen waar nodig. Opnieuw staat Atomo indien gewenst voor u klaar om feed-back te bezorgen zodat u de nodige bijsturingen kan maken. Ook voor assitentie bij audits, management reviews en het opstellen van uw kwaliteitshandleiding kan u indien nodig rekenen op Atomo.
 
Stap 4
Externe certificatie
U doorstaat glansrijk de ISO 9001:2008 certificatie.
 
Contacteer ons voor meer informatie.

Design by Absurd & Madam | Powered by Nettools