Atomo
 
Contacteer ons | Inhoudstafel | ZOEK zoek
E-mail policy


E-mail is meer dan gemakkelijk en goedkoop corresponderen 24u op 24u.
 
In het bijzonder voor ondernemingen is e-mail een instrument dat de dagdagelijkse taken van medewerkers enorm heeft beïnvloed.
De snelle opkomst van e-mail en de lage drempel voor het leren gebruiken van e-mail heeft gemaakt dat heel wat bedrijven niet de tijd hebben genomen om hun medewerkers te begeleiden om een efficiënt gebruik van dit instrument te garanderen.
 
Het gevolg is dat heel wat medewerkers dikwijls meerdere uren per dag spenderen aan het lezen en opstellen van e-mails, hoewel het helemaal niet duidelijk is of deze tijdsbesteding verantwoord is. Bovendien zijn heel wat medewerkers reeds zo gewoon geraakt aan hun e-mail activiteiten dat het niet zo evident is om hen er anders mee te leren omgaan.
 
Er is in uw onderneming een mooie opportuniteit om de productiviteit van uw medewerkers te verhogen.
Maar hoe pakt u dat aan?
 
Atomo helpt u om een e-mail policy op te stellen. Hierin worden e-mail werkmethodes vastgelegd die ervoor zorgen dat uw medewerkers efficiënter hun e-mail gaan gebruiken. bvb "wie mag er voor deze mail in copie geplaatst worden." of "is het geen tijd om even snel mondeling te overleggen ipv al deze e-mails heen en terug te sturen."
Het is vrij eenvoudig om met behulp van kleine regels tot een algemeen e-mail beleid te komen dat de productiviteit verhoogt.
 
U kunt van de gelegenheid gebruik maken om ook op vlak van veiligheid en privé tijdsbesteding een intern reglement te voorzien.
Maar hoe krijgt u dit verkocht aan uw medewerkers?
 
De belangrijkste toegevoegde waarde van Atomo concentreert zich hier. We zorgen er enerzijds voor dat uw medewerkers zich betrokken voelen in dit veranderingsproces. Daarnaast gebruiken we onze methodische aanpak waarbij het management een voorbeeld rol speelt.
Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of afspraak.

Design by Absurd & Madam | Powered by Nettools